Καλώς ήλθατε

“Η τέχνη του τσιμέντου στα σωστά χέρια”

Η Τσιμεντοτεχνική Πιερίας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής προϊόντων τσιμέντου και ιδιοκτήτης είναι ο Μουλάς Αθ. Πασχάλης. Με έδρα τον νομό Πιερίας, η επιχείρηση μας μπορεί να εξυπηρετήσει με συνέπεια όλα τα σημεία της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Κύρια προϊόντα μας είναι οι τσιμεντοπάσσαλοι για περίφραξη αλλά και για υποστύλωση και αντιχαλαζική προστασία αγροτικών προϊόντων, οι σωλήνες αποχέτευσης μήκους ενός και δυο μέτρων, φρεάτια όμβριων υδάτων, κράσπεδα πεζοδρομίου, τσιμεντόλιθοι διαφόρων διαστάσεων καθώς και πλάκες πεζοδρομίων. Η γκάμα των προϊόντων μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να εξυπηρετήσει το σύνολο των πελατών μας. Θα ήταν τιμή μας λοιπόν να σας εξυπηρετήσουμε και να σας αποδείξουμε ότι πλέον η τέχνη του τσιμέντου βρίσκεται στα σωστά χέρια..

ABOUT US

Η Τσιμεντοτεχνική Πιερίας είναι μια μια επιχειρηματική κίνηση η οποία έρχεται να καλύψει ένα κενό στο τομέα των προϊόντων τσιμέντου αλλά και της παροχής υπηρεσιών στον τομέα αυτό. Γνωριζοντας τις ανάγκες της σημερινής αγοράς και με κεντρικό μας άξονα την συνέπεια και την αξιοπιστία καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων τσιμέντου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι μονάδες παραγωγής μας είναι στελεχωμένες από άρτια εξοπλισμένο και έμπειρο προσωπικό και σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας και τις αξιόπιστες πρώτες ύλες, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με συνέπεια στην εξυπηρέτηση σας.

Με σεβασμό στον πελάτη

Η Τσιμεντοτεχνική Πιερίας μέσα από την πολυετή πείρα στον τομέα της κατασκευής προϊόντων τσιμέντου έρχεται να να σας προσφέρει την εγγύηση και την ασφάλεια που χρειάζεστε τόσο μέσα από τα προϊόντα της όσο και μέσα από τις υπηρεσίες που συνοδεύονται από αυτά. Η επιχείρηση μας, σας εγγυάται ότι θα σταθεί δίπλα σας προσφέροντας σας κάθε δυνατή βοήθεια από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας.


 • Πάσσαλοι

  Τσιμεντοπάσσαλοι & Παρελκόμενα

  Εξειδικευμένοι πάσσαλοι για την στήριξη ακτινιδίων και όχι μόνο.

  Δείτε Περισσότερα
 • Κράσπεδα

  Πεζοδρομίων & Εισόδων

  Τσιμεντένια κράσπεδα οδοποιίας και πεζοδρομίου ενός μέτρου.

  Δείτε Περισσότερα
 • Τσιμεντόλιθοι

  Απλοί & Διακοσμητικοί

  Όλοι οι τσιμεντόλιθοι κατασκευάζονται από σκυρόδεμα υψηλής ποιότητας.

  Δείτε Περισσότερα
 • Τσιμεντοσωλήνες

  Ομβρίων & Λυμάτων

  Κορυφαίας ποιότητας τσιμεντοσωλήνες σύμφωνα με τα Εθνικά Πρότυπα.

  Δείτε Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

ΜΟΥΛΑΣ ΑΘ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΤΗΛ: + 30 (6939) 248 841
E-mail: info@tsimentotexniki.gr
2ο ΧΛΜ. ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΣΟΥ - ΒΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ώρες Λειτουργίας:
Δευ - Παρ: (8:00am - 4:30pm)
Σάββατο - Κυριακή: (Κλειστά)

Εργασίες που έχουμε ολοκληρώσει