Μminteriors

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Η ιστοσελίδα mminteriors είναι υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο σαφή, εύχρηστο και αναλυτικό τα έργα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες της γνωστή διακοσμήτριας Μάρθας Μάγγου. Με προσεγμένο και responsive design η νέα ιστοσελίδας της mminteriors προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Αποτελείται από 3 σελίδες με slideshow gallery και φυσικά σύνδεση στα Social media.

Δειτε το site


Avance

Ενοικιάσεις σκούτερ/γουρούνες/ποδήλατα

Η ιστοσελίδα Haniotimoto.gr προσφέρει μια ευχάριστη και διασκεδαστική πλοήγηση, καθώς με τον απλό και εύχρηστο τρόπο χρήσης και των 3 σελίδων της αναδεικνύει τη λειτουργικότητα της, χωρίς να της λείπει τίποτα, αφού περιέχει και τις βασικές πληροφορίες και τα προιόντα της αλλά και τα κοινωνικά της δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter). Και όλα αυτα πάντα με την ευκολία στη χρήση.

Δειτε το site


Dj For Events

Γάμος - Βάπτιση - Πάρτυ - Εκδηλώσεις

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα με στόχο μια σύγχρονη, ελκυστική μα και λειτουργική εμφάνιση.
Θέλαμε επίσης να είναι νεανική και να ξεφύγουμε από τα συντηρητικά πρότυπα αλλά ταυτόχρονα να είναι διακριτική. Αποτελείται από 3 σελίδες (Αρχική, Τιμές για Εκδηλώσεις, Επικοινωνία) με μεγάλο slideshow gallery στα όρια της ιστοσελίδας και φυσικά σύνδεση στα Social media. (Facebook, Twitter, Flickr)

Δειτε το site


NosokomaThess

Φροντίδα στο σπίτι

Η ιστοσελίδα NosokomaThess έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή με προηγμένες σύγχρονες συσκευές που διαθέτουν πρόσβαση στο Internet (smartphone, tablet, pc, laptop). Η προσπάθεια που έχει γίνει στο SEO της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ξεπερνά κάθε άλλο αντίστοιχο, καθώς βρίσκεται πλέον πρώτο στην αναζήτηση, με συνέπεια ο αριθμός των χρηστών να αυξάνεται καθημερινά.

Δειτε το site


Aluminiapsathas

Πόρτες παράθυρα αλουμινίου

Σχεδιασμός και φιλοξενία στατικής ιστοσελίδας με σκοπό την παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας Aluminiapsathas με έδρα την Αθήνα. Κατασκευή 3 σελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας, εναλλαγή εικόνων, live χάρτης Google και σύνδεση στα Social media. (Facebook, Twitter)

Δειτε το site


Sach Services

Ενοικιάσεις φορτηγών | Ασφάλειες

Η ιστοσελίδα της Sach Services κατασκευάστηκε με γνώμονα το μοντέρνο και φωτεινό σχεδιασμό.
Περιέχει 3 σελίδες (Αρχική, Υπηρεσίες, Επικοινωνία) με το slideshow gallery και τις βασικές πληροφορίες επικοινωνίας άμεσα εμφανείς. Ο ζωντανός χάρτης (live map Google) και φυσικά τα απαραίτητα κοινωνικά δίκτυα (Facebook,Twitter) συμπληρώνουν την φιλική και ευχάριστη αίσθηση.

Δειτε το site


Corporate Massage London

Μασαζ στο χώρο εργασίας επιχειρήσεων

Site του εξωτερικού στην υγεία/ομορφιά, με χαρακτηριστικά: όμορφο & λιτό σχεδιασμό, 100% φιλικό στο χρήστη, με πλήρη παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει με μια ματιά. Ξεχωριστή slideshow gallery, φόρμα επικοινωνίας και δυνατότητα αποστολής μηνύματος από οποιαδήποτε σελίδα. Εικονίδια social media διαθέσιμα σε κάθε σελίδα.

Δειτε το site


Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης

Φρέσκα & Ψητά ψάρια

Το ιδιαίτερο ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης με τα φρέσκα και ψητά ψάρια στη Θεσσαλονίκη ανέθεσε στην
Build The Web την κατασκευή της ιστοσελίδα της, με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες της. Είναι responsive (προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη), φιλική στις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει μια ανώτερη αίσθηση πλοήγησης.

Δειτε το site


Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας